Huis te koop

215000€

1 slaapkamer 112 vierkante meters

Immoweb code : 20264676
Immoweb code : 20264676

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
112 vierkante meters bewoonbare ruimte
738 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning in groene omgeving

Ontdek deze prachtig gerenoveerde woning midden in de natuur, gelegen op een perceel van 807m² met een adembenemend uitzicht op het Kluisbos. De woning straalt warmte en sereniteit uit en is een ideale starterswoning of vakantiewoning.

Laat je leiden
De gezellige leefruimte is voorzien van een houtkachel die meteen een knusse sfeer creëert. Daarnaast is er een praktische wasplaats, een gastentoilet, een bureau, een kleine, maar functionele keuken dat efficiëntie combineert met een charmante uitstraling. De eerste verdieping bereik je via een op maat gemaakte houten trap. Hier vind je een ruime slaapkamer, met de mogelijkheid om een tweede slaapkamer te creëren, en een stijlvolle badkamer die als een ware parel beschouwd kan worden. Dankzij de doordachte inrichting wordt elke centimeter optimaal benut, zonder in te boeten op sfeer of gezelligheid.

De woning beschikt over een royale tuin aan de voorzijde en een knus tuintje aan de achterzijde. Verder vind je een garage/atelier, een ruime oprit met carport, en een eeuwenoude eikenboom die de woning afschermt van de straat en extra privacy biedt.

Deze charmante woning, omringd door groen, biedt de perfecte balans tussen rust en comfort. Ideaal voor wie op zoek is naar een unieke plek om te ontspannen, te midden van de natuur.
Ontdek je mee
Kom de charme van dit pareltje ontdekken op zaterdag 2 november!
Op zaterdag 2 november van 10u tot 12u30 heb je de unieke kans om de charme van deze prachtige wonin...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op